Ruiskutettavat lannoitteet

Kemigreen 35 jauhe

Veteen liuotettava ruiskutuslannoite, joka on tarkoitettu erityisesti lehtilannoitukseen Primo Maxx kasvunsääteen kanssa. Sisältää runsaasti ureatyppeä, lisäksi kaliumia, magnesiumia ja rautaa, jotka imeytyvät nopeasti lehtien kautta. Sopii myös maaruiskutuksiin.

Kemigreen 7 jauhe

Veteen liuotettava ruiskutuslannoite, joka sisältää typpeä ja kaliumia 1:2-suhteessa, lisäksi runsaasti magnesiumia ja kattavasti hivenravinteita. Sopii parhaiten loppukesän ja syksyn lannoituksiin. Sopii myös kevään ensimmäisiin lannoituksiin ja stressaantuneen nurmikon lannoitukseen kesällä.

Kemigreen Extra

Nestemäinen ruiskutuslannoite golfkenttien viheriöiden ja lyöntipaikkojen hivenlannoitukseen. Käytetään täydentämään ruiskutuslannoitusohjelmia tai todettuja hivenravinnepuutoksia.

Kemigreen Care

Nestemäinen ruiskutuslannoite erityisesti golfkenttien viheriöille ja lyöntipaikoille.  Sopii hivenravinteiden puutostilojen korjaamiseen ja lisää vastustuskykyä sienitauteja vastaan loppukesällä ja syksyllä. Tuotteen pH on alhainen se alentaa vähitellen myös kasvualustan pH:ta.

Fusion BioGreen High N 28-0-0

Fusion BioGreen High N on 28 % typpeä ja aminohappoja sisältävä nestemäinen lannoite. Lannoitteessa on nopea- ja hidasvaikutteista typpeä. Lannoite on suunniteltu lieventämään kasvin stressiä ja  tasapainottamaan typpilannoitusta tankkiseoksissa. Fusion BioGreen High N:n kolme typen muotoa antaa kontrolloidun kasvun.

Fusion BioGreen NPK 18-4-7

Fusion BioGreen NPK on typpeä, fosforia ja kaliumia hivenaineita ja aminohappoja sisältävä nestemäinen lannoite. Lannoitteessa on ammonium - ja urea typpeä, joka antaa 2 jaksoisen typpilähteen. Näin varmistetaan että typpeä on kasvinsaatavilla kiihkeimmän kasvun kaudella, aiheuttamatta liikakasvua.

Fusion BioGreen NK 15-0-10

Fusion BioGreen NK sisältää tasapainoisesti typpeä ja kaliumia, joita tarvitaan suuria määriä läpi kasvukauden. Lannoitteen N:K suhde vahvistaa versoja aiheuttamatta liikakasvua. Fusion BioGreen NK ei sisällä fosforia ja sitä voidaan käyttää tankkiseoksissa muiden Fusion BioGreen-nestelannoitteiden kanssa.

Fusion Liquid Fe

Fusion Liquid Fe on 6,5% rautaa sisältävä laimennettava tiiviste käytettäväksi läpi kauden. Rauta on keskeinen aineosa klorofyllin (lehtivihreä) molekyylissä. Säännöllinen Fusion Liquid Fe käyttö piristää lehtivihreän tuotantoa. Fusion Liquid Fe on sopiva tankkiseoksiin.

Solar C

Solar C on lehtilannoite, johon on lisätty rautaa. Se sisältää hiilihydraatteja, jotka lisäävät typen, fosforin ja kaliumin tehokkuutta. Solar C sisältää myös luonnon sokereita melasseista, mikä tekee tuotteesta erinomaisen stressaantuneelle nurmikolle ja nopeuttaa palautumista.

YaraVita Caltrac

YaraVita Caltrac 560 on runsaasti kalsiumia sisältävä nestelannoite erityisesti viheriöiden kalsiumlannoitukseen kesällä. Viheriöiden kasvualustan kalsiumtaso on tyypillisesti hyvin matala, joten pienikin kalsiumtäydennys vähentää alhaisesta kalsiumin saannista johtuvia kasvuhäiriöitä.  Kalsiumin puutos heikentää sekä ruohon kasvua että kestävyyttä.

Ammoniumsulfaatti

Kylmässä maassa varmasti toimiva typpilannoite. Sopii parhaiten kevään starttilannoituksiin ja myöhäisen syksyn varastolannoituksiin. Voidaan käyttää koko kasvukauden ajan täydennystyppilannoituksiin.