Rakeiset lannoitteet

Greencare 8

Sopii kevään ensimmäisiin lannoituksiin, stressaantuneen nurmikon lannoitukseen loppukesällä ja syksyn lannoituksiin. Lannoitteen sisältämä kalium ylläpitää yhteyttämistä epäedullisissa kasvuolosuhteissa, jolloin kulutuksen kesto paranee ja nurmikko on vastustuskykyisempi tauteja vastaan. Sisältää Greencare 7 verrattuna enemmän magnesiumia ja lisäksi metyleeniurea-typpeä.

Greencare 12 Plus

Varmaa kasvua kaikille viheralueille.  Sisältää kompostia 37 %. Kompostin orgaaninen aine elvyttää maan mikrobitoimintaa ja tasapainottaa ravinteiden vapautumista. Vahvistaa nurmikon juurten ja versojen kasvua. Tihentää nurmikkoa.

 

Greencare 14

Tasapainoinen lannoite kaikille viheralueille, joka sisältää kaikkia ravinteita.  Metyleeniurea-typpi pidentää vaikutusaikaa ja vähentää polttovioitusriskiä. Runsaan mangaanin ansiosta sopii erityisesti uusille nurmikoille.

 

Greencare Ca

Pienirakeinen kalsiumlannoite, joka vapauttaa kalsiumia tasaisesti 2-3 kuukauden ajan ja turvaa nurmikon riittävän kalsiumin saannin viheriöillä ja muilla hyvin läpäisevillä kasvualustoilla. Valmistettu kalsiumsulfaatista, joka ei nosta pH:ta.

 

 

Impact Emerge 10-9-8

Parantaa itämistä ja taimettumista kylvetyillä ja siirtonurmetetuilla alueilla, Impact Emerge 10-9-8 happamoittaa kasvualustaa ja toimii hyvin viileissä lämpötiloissa. Lisätty kalsium ja merilevä parantavat kylvöksen kehittymistä ja juuriston kasvua. 

Organic 14-1-7, Fine

Impact Organic 14-1-7 on täysin kompostoiduista raaka-aineista valmistettu lannoite. Orgaaninen aine auttaa kehittämään juuristovyöhykkeen hyödyllisiä pieneliöitä, kun taas metyleeniurea takaa pidemmän typensaannin. Lannoitteen sisältämä orgaaninen mineraali ja hitaasti liukeneva ravinneyhdistelmä edesauttavat nurmikon elinvoimaa. Lannoite sisältää myös magnesiumia ja rautaa.

Outfield CGF 26-2-7, 60% pinnoitettu

Impact Outfield CGF 26-2-7 tasaisen kasvun luova kesälannoite. Nopeasti vapautuvat ammonium- ja ureatyppi laittavat kasvun alkuun. Kaksivaiheinen valmistusprosessi takaa huomattavasti ennustettavamman ravinteiden vapautumisen verrattuna muihin sekoitettuihin PSCU tuotteisiin. PCSU (polymeerilla ja rikillä pinnoitettu urea) typpi vapautuu hallitusti kosteuden vaikutuksesta.

Perk 4-0-12, 10% Fe

Hidasliukoinen rauta antaa ruoholle pitkäaikaisen värin ilman liikakasvua. Metyleeniurea-typpi antaa lisäksi tasaisen typpilannoituksen ja tuotteella on matala suolaindeksi. Mangaanin, raudan ja kaliumin yhdistelmä on sopiva nurmikon talveuttamiseen syksyllä.

Compass Granular 4-0-0, 21 % Ca

Compass Granular on uudenlainen, korkealaatuinen merilevää sisältävä yksiseoslannoite, joka sopii mikrorakeiden ansioista erinomaisesti lyhyeksi leikatuille ruoholle. Tuote on valmistettu merilevän juurista, jolloin se sisältää kalsiumikarbonaattia. Tuotteeseen on lisätty pieni määrä typpeä merileväuutetta ja muita mineraaleja.

Novatec N-Max

Novatec N-max on runsaasti typpeä sisältävä lannoite, joka tarjoaa kustannustehokkuuden ja pitkävaikutteisuuden väylille ja lyöntipaikoille. Lannoitteessa on DMMP nitrifikaatio-inhibiittori, jonka ansiosta lannoitteen ammoniumtyppi säilyy pitkään ammonium-muodossa.

DuraTec® TOP21

DuraTec® TOP21 on osittain pinnoitettu (15%) runsaasti typpeä sisältävä lannoite, joka tarjoaa kustannustehokkuuden ja pitkävaikutteisuuden väylille ja lyöntipaikoille. Lannoitteessa on pinnoituksen lisäksi DMMP nitrifikaatio-inhibiittori, jonka ansiosta lannoitteen ammoniumtyppi säilyy pitkään ammonium-muodossa.