Muut tuotteet

Qualibra

Qualibrassa yhdistyvät ainutlaatuinen dynaaminen kostutusaine, joka imeyttää kosteuden maaperään, ja tehokas kosteutta säilyttävä polymeeri.

Magnum CO kostutusaine

Magnum CO sisältää orgaanisia happoja, jotka puhdistavat hiekanjyvästen pinnat ja huuhtelevat kasvualustasta tarpeettomat vahat (vettä hylkivät aineet), bikarbonaatit, hiilivedyt ja mineraalit, jotka aiheuttavat kuivalaikkuja ja muita ongelmia kasvualustassa
 

 

 

Magnum Recoil

Magnum Recoil on kasteen poistoaine. Se sisältää erityisen seoksen kiinnitteitä, pinta-aktiivisia aineita ja öljyjä, jotka muodostavat suojan lehden pinnalle, mikä auttaa hajottamaan kastetta. Magnum Recoilin vaikutusaika riippuu ruohon kasvunopeudesta ja leikkuutiheydestä.

Optik väriaineet

Optik Plus on väriaine ruiskutuksiin. Sen avulla havaitaan päällekkäiset ruiskutukset, ruiskuttamattomat alueet, tuulikulkeuma ja tukkeutuneet suuttimet. Väriaine säilyy näkyvänä 24-48 tuntia, jonka jälkeen väri häviää vähitellen valon määrän, sateen tai kastelun vaikutuksesta. Saatavana sekä sinisenä että vihreänä värisävynä.

HeatSeeker

HeatSeeker on kehitetty nostamaan maan lämpötilaa nurmikoilla syksyllä. Lisäksi se nopeuttaa kasvuun lähtöä keväällä, mikä auttaa pidentämään pelikautta erityisesti viileissä olosuhteissa.

X-Change

Uusi ruiskutusveden laadun parantaja, joka pehmentää kovaa vettä, muuttaa ruiskutusveden happamaksi, hidastaa torjunta-aineiden hajoamista liuoksessa ja vähentää vaahtoamista. X-change sopii käytettäväksi jauheisten ruiskutuslannoitteiden kanssa, kun lannoitteen liukenemisessa on ongelmia kovan veden takia. Sen avulla voidaan parantaa ruiskutusveden laatua.

XC- Suuttimet

Uudet Syngentan XC- suuttimet takaavat tasaisen ruiskutustuloksen vaikeissakin olosuhteissa. Taaksepäin suunnattu suuttimen kulma kompensoi ruiskunliikkeen eteenpäin ja aikaansaa tasaisesti kattavanruiskutustuloksen. Niiden ainutlaatuinen reikärakenne ja ilma-avustustekniikka vähentävät merkittävästi tuulikulkeumaa. Suuttimia löytyy kolmea eri kokoa.

Impact 35 levitin

Impact 35 levittimen työleveys on 50 % suurempi kuin aikaisemmilla Impact levitin malleilla. Levittimessä on käytetty uusinta teknologiaa ja materiaaleja, jotta lannoitteet ja siemenet voidaan levittää aikaisempaa tarkemmin. Impact levittimessä on ”Dual Port” suljinsysteemi, joka mahdollistaa levityskuvioiden tasapainoisen säädön sekä vasemman ja oikean puolen sulkemisen erikseen. 

Rakeinen kalkki

Kalkitus elvyttää maan kasvukuntoa, parantaa maan mururakennetta ja vähentää happamuutta. Lisäksi kalkitus parantaa ravinteiden käyttökelpoisuutta kasveille luo hyvät olot maan pieneliöiden toiminnalle. Valmistettu erikoishienosta, suomalaisesta, magnesiumpitoisesta kalkkikivestä. Erikoishieno kalkki vaikuttaa nopeasti.

 

SuperSeeker

SuperSeeker on HeatSeekerin tapaan kehitetty nostamaan maan lämpötilaa nurmikoilla pigmentin avulla. Tämä nopeuttaa kasvuun lähtöä keväällä, mikä auttaa pidentämään pelikautta erityisesti viileissä olosuhteissa. SuperSeeker vähentää myös kevään tuulikuivumista.