Tuotevalitsin

Tuotevalitsimella löydät helposti tarpeeseesi sopivan tuotteen.

Rakeiset lannoitteet

DuraTec® TOP21 on osittain pinnoitettu (15%) runsaasti typpeä sisältävä lannoite, joka tarjoaa kustannustehokkuuden ja pitkävaikutteisuuden väylille ja lyöntipaikoille.

Novatec N-max on runsaasti typpeä sisältävä lannoite, joka tarjoaa kustannustehokkuuden ja pitkävaikutteisuuden väylille ja lyöntipaikoille.

Compass Granular on uudenlainen, korkealaatuinen merilevää sisältävä yksiseoslannoite, joka sopii mikrorakeiden ansioista erinomaisesti lyhyeksi leikatuille ruoholle.

Impact Organic 14-1-7 on täysin kompostoiduista raaka-aineista valmistettu lannoite.

Impact Outfield CGF 26-2-7 tasaisen kasvun luova kesälannoite. Nopeasti vapautuvat ammonium- ja ureatyppi laittavat kasvun alkuun.

Parantaa itämistä ja taimettumista kylvetyillä ja siirtonurmetetuilla alueilla, Impact Emerge 10-9-8 happamoittaa kasvualustaa ja toimii hyvin viileissä lämpötiloissa.

Hidasliukoinen rauta antaa ruoholle pitkäaikaisen värin ilman liikakasvua. Metyleeniurea-typpi antaa lisäksi tasaisen typpilannoituksen ja tuotteella on matala suolaindeksi.

Pienirakeinen kalsium-, magnesium- ja hivenravinnelannoite kaikille viheralueille.  Erinomainen täydennyslannoite perustamisen yhteydessä. Lannoite ei vaikuta maan pH –lukuun.

Pienirakeinen kalsiumlannoite, joka vapauttaa kalsiumia tasaisesti 2-3 kuukauden ajan ja turvaa nurmikon riittävän kalsiumin saannin viheriöillä ja muilla hyvin läpäisevillä kasvualustoilla.

Sopii kevään ensimmäisiin lannoituksiin, stressaantuneen nurmikon lannoitukseen loppukesällä ja syksyn lannoituksiin.

Varmaa kasvua kaikille viheralueille.  Sisältää kompostia 37 %. Kompostin orgaaninen aine elvyttää maan mikrobitoimintaa ja tasapainottaa ravinteiden vapautumista.

Tasapainoinen lannoite kaikille viheralueille, joka sisältää kaikkia ravinteita.  Metyleeniurea-typpi pidentää vaikutusaikaa ja vähentää polttovioitusriskiä.

Erityisesti väylien ja karheikoiden lannoitukseen. Raekoko on optimoitu levitysleveyden ja –tasaisuuden suhteen.  Raudan ansiosta hyvä väri verrattuna peltolannoitteisiin.

 

Runsaasti typpeä sisältävä lannoite kaikille viheralueille.  Metyleeniurea-typpi pidentää vaikutusaikaa ja vähentää polttovioitusriskiä.

 

Ruiskutettavat lannoitteet

Nestemäinen ruiskutuslannoite sekä maaruiskutuksiin että lehtilannoitukseen. Sopii käytettäväksi myös Primo Maxxin kanssa.

Fusion Tracer on helppoliukoinen, jauheinen hivenravinneseos, joka sisältää runsaasti hivenravinteita.

Fusion Soluble Fe on erittäin helppoliukoinen rautasulfaattijauhe. Se sisältää 20 % rautaa ja on edullinen käyttää suurillakin alueilla.

Fusion Liquid Fe on 6,5% rautaa sisältävä laimennettava tiiviste käytettäväksi läpi kauden. Rauta on keskeinen aineosa klorofyllin (lehtivihreä) molekyylissä.

Fusion BioGreen Anti-Stress on ureatyppeä, kaliumia ja hivenaineita sisältävä nestemäinen lannoite. Sen typpipitoisuus on matala, jonka vuoksi se sopii hyvin tankkiseoksiin.

Fusion BioGreen NK sisältää tasapainoisesti typpeä ja kaliumia, joita tarvitaan suuria määriä läpi kasvukauden. Lannoitteen N:K suhde vahvistaa versoja aiheuttamatta liikakasvua.

Fusion BioGreen NPK on typpeä, fosforia ja kaliumia hivenaineita ja aminohappoja sisältävä nestemäinen lannoite. Lannoitteessa on ammonium - ja urea typpeä, joka antaa 2 jaksoisen typpilähteen.

Solar C on lehtilannoite, johon on lisätty rautaa. Se sisältää hiilihydraatteja, jotka lisäävät typen, fosforin ja kaliumin tehokkuutta.

Nopeasti liukeneva, 46 %  typpeä sisältävä lannoite ruiskutuslannoitusten täydentämiseen ja Primo Maxx ruiskutusten typpitäydennykseen.

Mangaanisulfaatti on jauheinen, vesiliukoinen mangaanilannoite. Mangaanisulfaattia käytetään mangaanin täydennyslannoitukseen ja puutostilojen korjaamiseen todetun tarpeen mukaisesti.

YaraVita Caltrac 560 on runsaasti kalsiumia sisältävä nestelannoite erityisesti viheriöiden kalsiumlannoitukseen kesällä.

Kylmässä maassa varmasti toimiva typpilannoite. Sopii parhaiten kevään starttilannoituksiin ja myöhäisen syksyn varastolannoituksiin.

Nestemäinen ruiskutuslannoite erityisesti golfkenttien viheriöille ja lyöntipaikoille.

Nestemäinen ruiskutuslannoite golfkenttien viheriöiden ja lyöntipaikkojen hivenlannoitukseen. Käytetään täydentämään ruiskutuslannoitusohjelmia tai todettuja hivenravinnepuutoksia.

Nestemäinen ruiskutuslannoite sekä maaruiskutuksiin että lehtilannoitukseen. Sopii käytettäväksi myös Primo Maxxin kanssa.  Sisältää kaikkia ravinteita.

Nestemäinen ruiskutuslannoite golfkenttien viheriöille ja lyöntipaikoille starttilannoitukseen varhain keväällä.  Kemigreen® Startin ammoniumtyppi toimii tehokkaasti kylmässä maassa ja tehostaa juu

Veteen liuotettava ruiskutuslannoite, joka sisältää typpeä ja kaliumia 1:2-suhteessa, lisäksi runsaasti magnesiumia ja kattavasti hivenravinteita.

Veteen liuotettava ruiskutuslannoite, joka on tarkoitettu erityisesti lehtilannoitukseen Primo Maxx kasvunsääteen kanssa.

Fusion BioGreen High N on 28 % typpeä ja aminohappoja sisältävä nestemäinen lannoite. Lannoitteessa on nopea- ja hidasvaikutteista typpeä.

Veteen liuotettava ruiskutuslannoite sekä maaruiskutuksiin että lehtilannoitukseen. Sopii käytettäväksi myös Primo Maxxin kanssa.  Sisältää kaikkia ravinteita.

Siemenet golfkentille

Viileissä olosuhteissa ja nopeasti taimettuva yksivuotinen nurmikkotyypin westerwoldinraiheinä.

Tiheäkasvuinen talvenkestävä luhtarölli. Sietää matalaan leikkuutta, kuidun muodostus kasvaa voimakkaan lannoituksen ja kastelun seurauksena. 

36 % Jäykkänata, Ridu/vast

55 % Punanata, Herald

5 % Raiheinä, Esquire/vast

4 % Nurmirölli, Highland/vast

30 % Puistonata, Maritza

30 % Punanata, Rossinante/Herald

25 % Jäykkänata, Nordic/Dumas1

15 % Niittynurmikka, Miracle

40 % Puistonata, Calliope/Olivia

20 % Punanata, Rossinante/Litango

20 % Punanata, Heidrun/vastaava

20 % Niittynurmikka, Kaitos/Linares

45 % Puistonata, Calliope

45 % Punanata, Rossinante/Chopin

10% Etelänata, Amarone/vastaava

70 % Puistonata, Calliope

15 % Rönsyrölli, Independence1

15 % Rönsyrölli, CobraNova

30 % Puistonata, Calliope/Olivia

20 % Punanata, Rossinante/Litango

25 % Niittynurmikka, Cocktail/Linares

25 % Niittynurmikka, Miracle/Limousine

80 % Puistonata, Calliope

20 % Nurmirölli, Manor

Siemenet jalkapallokentille

ProNitro® on pinnoitusmenetelmä, joka muodostuu puhtaista siemenistä ja pinnoitusaineista. Menetelmän ansioista jokainen siemen saa starttiravinteet mukaan siemenen pinnalla.

25% Niittynurmikka Linares
15% Niittynurmikka Limousine
25% Niittynurmikka Limerick

25% Puistonata Olivia
10% Raiheihä Ligala

 

25 % Niittynurmikka Limousine

25 % Niittynurmikka Mozart1/Linares

25 % Niittynurmikka Cocktail/Limerick

25 % Puistonata  Calliope/Olivia

 

Siemenet viherrakentajille

Koostumus

40 % Jäykkänata, Ridu/vast.

55 % Puistonata, Calliope

5 % raiheinä, Esquire/vast.

Koostumus

78 % Punanata, Herald/Vast.

5 % Niittynurmikka, Evora/vast.

5 % Lampaannata, Ridu

5 % Nurmirölli, Highland

5 % Englanninraiheinä, Esquire

Koostumus

40 % Punanata, Herald/vast.

35 % Puistonata, Calliope

20 % Niittynurmikka, Miracle/Vast.

5 % Valkoapila, Pippolina/Vast.

käyttöluokka 1

Koostumus

35 % Punanata,  Herald/vast.

30 % Puistonata, Calliope

25 % Niittynurmikka, Miracle/ Vast.

10 % Englanniraiheinä, Esquire / Vast.

käyttöluokka 1

Koostumus

65 % Punanata, Herald/Vast.

25 % Niittynurmikka, Geronimo/Vast.

10 % Englanniraiheinä, Esquire/Vast.

käyttöluokka 1

Kasvisuojeluaineet

Medallion TL:n Contact+ tehoaine vaikuttaa sekä lehdissä, kuidussa että maanpinnalla. Näin fludioksoniilin voimakas tautiainevaikutus päästään hyödyntämään täydellä teholla.

Leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan nurmikoilla.

 

Hellävarainen rikkakasvien torjunta- aine nurmikoille, erityisesti vaikeiden rikkakasvien torjuntaan.

 

Primo Maxx -valmisteen käyttö golfnurmen kasvunsäätöön pienentää leikkuukertojen ja leikkuujätteiden määrää vähentämällä nurmikkoheinien kasvua.

Biologiset tuotteet

ompass Bio-Active on kylmäpuristettu merilevävalmiste, jonka merileväpitoisuus on korkea.

Turbine Reaction on biostimulantti ja kasvien stressiä vähentävä tuote, joka sisältää 16 %:a L-aminohappoa.

Compass Kompostoitu merilevä on orgaaninen lähde kasvinravinteista ja hyödyllisistä merileväaineista, jotka luovat terveellisen maaperän kasvuun.  Impact Kompostoitu merilevä sisältää typpeä, fosfo

Muut tuotteet

SuperSeeker on HeatSeekerin tapaan kehitetty nostamaan maan lämpötilaa nurmikoilla pigmentin avulla.

Magnum Fourty-Four on taloudellinen,  läpäisevyyttä lisäävä kostutusaine, joka sopii maaprofiilin “avaamiseen” ja ylimääräisen veden poistamiseen kasvualustasta. Magnum Fourty-Fourilla voidaan myös

Magnum CO sisältää orgaanisia happoja, jotka puhdistavat hiekanjyvästen pinnat ja huuhtelevat kasvualustasta tarpeettomat vahat (vettä hylkivät aineet), bikarbonaatit, hiilivedyt ja mineraalit, jot

Optik Plus on väriaine ruiskutuksiin. Sen avulla havaitaan päällekkäiset ruiskutukset, ruiskuttamattomat alueet, tuulikulkeuma ja tukkeutuneet suuttimet.

Magnum Recoil on kasteen poistoaine. Se sisältää erityisen seoksen kiinnitteitä, pinta-aktiivisia aineita ja öljyjä, jotka muodostavat suojan lehden pinnalle, mikä auttaa hajottamaan kastetta.

Impact 35 levittimen työleveys on 50 % suurempi kuin aikaisemmilla Impact levitin malleilla.

Uudet Syngentan XC- suuttimet takaavat tasaisen ruiskutustuloksen vaikeissakin olosuhteissa.

Kalkitus elvyttää maan kasvukuntoa, parantaa maan mururakennetta ja vähentää happamuutta.

Uusi ruiskutusveden laadun parantaja, joka pehmentää kovaa vettä, muuttaa ruiskutusveden happamaksi, hidastaa torjunta-aineiden hajoamista liuoksessa ja vähentää vaahtoamista.

HeatSeeker on kehitetty nostamaan maan lämpötilaa nurmikoilla syksyllä. Lisäksi se nopeuttaa kasvuun lähtöä keväällä, mikä auttaa pidentämään pelikautta erityisesti viileissä olosuhteissa.

Qualibrassa yhdistyvät ainutlaatuinen dynaaminen kostutusaine, joka imeyttää kosteuden maaperään, ja tehokas kosteutta säilyttävä polymeeri.

Suunnittelutyökalu